Binance Exchange – Nybörjarhandbok

Binance den snabbast växande börsen för handel med kryptokurser. Under den korta varaktigheten av några månader har den nått den 10: e positionen bland toppvolymen Cryptocurrency Exchange. Binance har blivit så populär på grund av några av faktorerna som tillgänglighet på flera språk, mycket snyggt användargränssnitt, och det gör det också möjligt att hantera beställningarna med extremt hög hastighet. Binance utbyte är endast tillgängligt för handel med kryptokurser, det är därför inte tillgängligt för FIAT-kabelanslutna insättningar.

Varför ska jag öppna ett Binance-konto?

Binance växer med en mycket snabb takt, och om den kommer att fortsätta växa, blir den snart den största kryptoutbytet över hela världen för handel med altcoins. Många nystartsmynt och tokens kommer att listas på Binance jämfört med de andra större börserna (Poloniex och Bittrex). Om du har missat några av ICO: erna kan du leta efter några av dem på Binance.

Hur öppnar jag ett Binance-konto?

Steg 1: Gå till Binance Webbsida

Klicka här för att gå till Binance, länken öppnas i nytt fönster så att du fortfarande kan följa den här guiden.

Bokmärk den här sidan, eftersom det finns många phishing-webbplatser som exakt liknar den faktiska webbplatsen. Du bör alltid undersöka webbplatsens webbadress och kontrollera efter Säker Certifikat som kommer att verifiera den ursprungliga webbplatsen.

Binance.se Handla crypto

Steg 2: Slutför registreringsprocessen

Klicka på ”Registrera” -knappen som finns i höger på webbsidan och ge all information som krävs. För lösenord, följ riktlinjerna och skapa ett starkt lösenord. Slutligen, skriv in ditt lösenord och klicka sedan på ”Registrera” -knappen. Kolla in din e-postkonto, där du får ett e-mail för bekräftelse av det nya kontot.

Steg 3: Aktivera 2-faktor-autentisering (2FA)

När du loggar in för första gången visas ett popup-fönster och frågar dig att aktivera 2FA som hjälper till att öka kontotsäkerheten. Om du är ny på 2FA måste du ladda ner Google Authenticator-appen och sedan skanna QR (eller ange den hemliga nyckeln) för att få en 1-minuters byte kod.

Binance.se Din krypto guide online

När du har slutfört dessa tre steg är du klar med att konfigurera ditt konto.

Steg 4: Deponera medel

Gå till ”Insättningsavdrag” under Fonder menyalternativ

I övre högra hörnet av huvudmenyn hittar du fliken som heter ”Fonder”. Under det, välj knappen ”Insättning utbetalningar” och det öppnar följande insättningssida:

Välj nu det mynt du vill betala

Skapa konto på binance

Du hittar listan över alla handlade mynt på den sidan. Sök efter ditt mynt som du vill deponera och tryck sedan på motsvarande knapp med namnet ”insättning” som är närvarande på samma råa. När du trycker på skapas en ny dedikerad plånbok (det här är en plånbok som tillhör ditt konto på Binance). Plånbokadressen för varje mynt är annorlunda, se till att du endast deponerar det specifika myntet till plånboken, annars kan det leda till fullständig förlust av fonderna.

Skicka nu dina mynt från din egen plånbok (eller utbyte) till den nya genererade adressen:

I det här exemplet vill vi deponera Bitcoin. Under fältet ”BTC Depositionsadress” är den genererade adressen den du behöver skicka Bitcoins till. Denna adress kommer att användas för att överföra myntet från din plånbok eller från någon annan utbyte till ditt Binance-konto.

Visa ditt historikalternativ: Du kan se insamlingshistoriken (och uttag) under menyposten ”Fonder” och sedan ”Historia” i listan.

 

Steg 5: Extrahera en köp eller sälj transaktion

Välj ”Basic Exchange” under menyn ”Exchange”. Välj nu önskat par i den högra rutan. Använd sökfältet för snabbare navigering.

Köp och Sälj krypto på binance

I det här exemplet vill vi handla vårt Bitcoin för Ethereum. Vi börjar med att välja ETH / BTC pair-marknaden, och då får vi följande:

I vänstra rutan visas orderboken, medan vi i mitten ser det sista priset. I mitten kan vi se diagrammet, och precis under det kan vi köpa eller sälja ETH för BTC.

För att köpa (Limit): Ange önskat pris, välj antal (ETH-enheter, eller välj procentandel av dina totala Bitcoins). Den totala BTC (kostnaden) kommer då att beräknas automatiskt. Försäljning av ETH för BTC kommer att vara densamma, men motsatt.

Om du vill köpa till marknadspris, välj sedan Market från toppmenyn. Stoppgränsen är mer avancerad och låter dig ställa in stoppavbrott eller sluta köpa order.

Klicka här för att gå till Binance, länken öppnas i nytt fönster så att du fortfarande kan följa den här guiden.

Vad är Binance Coin (BNB), och vad används det för?

Binance har skapat sitt eget kryptomynt som är känt som BNB. Den används som en valfri metod för att betala utbytesavgifterna som inkluderar följande: Handelsavgifter – att köpa eller sälja mynt, noteringsavgifter och uttagsavgifter.

När du använder BNB-mynt får du 50% rabatt för ditt första år, 25% för det andra året, 12,5% för det tredje året och 6,25% för det fjärde året av ditt konto.

BNB-tokens används också för Binance Launchpad vilket är ett sätt att investera i synnerhet ICO på Binance. Dessa ICO kommer att bli noterade på Binance-utbyte förbi ICO.

Binance planerar att använda 20% av vinsten för att köpa BNB från den öppna marknaden.